Teren de vanzare 9250 mp, Militari, Bucuresti

Teren de vanzare 9250 mp, Militari, Bucuresti


pret 4.500.000 EURO + TVA .

teren in suprafata de 9250 mp, iesire 25 m la b-dul Iuliu Maniu 594

Teren in suprafata de 9250 mp pe care sunt edificate un hotel cu 23 de camere si 3 apartamente, si doua hale cu suprafete de 1140 mp si 1700 mp. Terenul are deschidere de 25 m la Bd. Iuliu Maniu este racordat la utilitati, are parcaje si cai de acces betonate si partial asfaltate. Pretul este de 4.500.000 euro fara tva.

 

SUNSET HOTEL 3***

Hotel Sunset este principalul hotel din zona de vest a capitalei, oferind acces instant catre toate centrele importante de afaceri din aceasta zona, fiind locatia perfecta pentru cazare, intalniri de afaceri, mese festive, petreceri private sau odihna. Hotel Sunset va ofera tot confortul necesar departe de casa.Cele 23 de camere duble si 3 apartamente sunt echipate cu toate facilitatile inclusiv aer conditionat, TV, mini-bar, wireless Internet, totul intr-un decor cald si ospitalier. Pozitie perfecta pentru oamenii de afaceri. Hotelul este situat in zona de vest a capitalei, cu acces rapid catre centrele de afaceri din zona Militari sau zona industriala unde sunt concentrate multe dintre companiile mari prezente in Bucuresti. Servicii la standarde internationale. Hotel Sunset va pune la dispozitie un restaurant de 80 de locuri cu specific international, ideal pentru evenimente private, intalniri de afaceri sau pentru a servi pranzul si cina in fiecare zi.

SUNSET HOTEL 3***  DESCRIERE TEHNICA

Constructia este amplasata la 70 m fata de B-dul Iuliu Maniu si este de tip S+P+3E , (Corp A si Corp B) . Se incadreaza in categoria cladirilor civile-publice cu regim de inaltime h max = 14.40 m (subsol + parter + 3 etaje), avand suprafata construita de 580 mp si cea desfasurata de 1825 mp. Cosntructia este alcatuita din stalpi de beton armat de 50×60 (40) cm, diafragme din beton armat de 30 cm grosime, pereti exteriori portanti (subsol) din diafragme de beton armat de 30 cm grosime, plansee din beton armat de 15 cm grosime, pereti exteriori neportanti (suprastructura) din zidarie de caramida d 25 cm grosime, pereti interiori neportanti din zidarie de caramida de 25 cm grosime sau panouri de gips-carton de 12.5 cm grosime. Acoperisul (placa) este autoportant fara pod, tip terasa din beton armat de 15 cm grosime, iar invelitoarea din materiale hidro si termoizolante. Pentru asigurarea circulatiilor functionale pe verticala cladirea este prevazuta cu doua case de scari, amplasate in cele doua extremitati ale constructiei, ambele fiind coborate pana la nivelul subsolului. Accesul principal in holul receptiei se face printr-un windfang cu usa glisanta de 1.40 mlatime, dublata cu doua usi intr-un canat late de 0.90 m fiecare. Scara principala cu rampe drepte late de 1.15 m deserveste toate nivelurile caldirii. Accesul secundar se realizeaza printr-o usa lata de 1.40 m.

HALA C – HALA DEPOZIT + BIROURI

Suprafata construita la sol 1143.94, cod grupa de destinatie CANEX. Lungime 74.60 m, latime 15.34. Fundatie de tip bloc si cuzinet, cu buloane de ancoraj inglobate pentru prinderea stalpilor metalici, structura de rezistenta este din cadre metalice, peretii din b.c.a. (beton celular autoclavizat), iar acoperisul din panouri sandwich. Compartimentarile sunt executate din panouri de gips carton, tabla si bca.

HALA D – AUTOSERVICE AUTOTURISME

Suprafata construita la sol 1690.33 mp, cod grupa destinatie CIND. Lungime 111.15 m, latime 15.20 m. Fundatie de tip bloc si cuzinet, cu buloane de ancoraj inglobate pentru prinderea stalpilor metalici, structura de rezistenta este din cadre metalice, peretii din b.c.a. (beton celular autoclavizat), iar acoperisul din panouri sandwich. Tamplaria este metalica, dubla cu ochiuri mobile iar anexa sociala este izolatade de restul depozitului prin usi rezistente la foc. Compartimentarile sunt executate din panouri de gips carton, tabla si bca.

Proprietatea dispune de urmatoarele utilitati : apa, gaze, electricitate, canalizare, acces rutier, put de mare adancime (180 m).

Acest articol a fost publicat în imobiliare, vanzare. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *